Jobindex – søger for Bjerre & Co. A/S
Bjerre & Co.
 

Account manager med udviklingspotentiale til legetøjsbranchen

Jobindex A/S søger for kunde

Er der handling bag dine salgstaler, og kan du øge vores tilstedeværelse på det norske marked? Og kan du slet ikke skjule din begejstring, når et salg lykkes? Sæt dine salgsevner i spil hos en af Nordens større distributører inden for den evigt foranderlige legetøjsbranche.

Det er os med noget af det mest populære legetøj

Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi arbejder med salg, markedsføring, distribution og import af kendte legetøjsmærker på det skandinaviske marked til alle væsentlige legetøjs- og supermarkedskæder samt e-commerce.

Vi har kontor i Hørning lidt udenfor Århus tæt ved motorvejen, hvor vi sidder 8 dedikerede og hjælpsomme kolleger, der løser de daglige opgaver i et tempofyldt miljø. Vi har også et kontor i Sverige, hvor der sidder yderligere 13 kolleger – heraf 5 sælgere, som du også kommer til at sparre med.

Udvid vores salgsposition på det norske marked

Som vores nye account manager skaber du handling bag dine salgsord, når du står i spidsen for at udvide vores markedsposition i Norge via opsøgende og plejende salgsarbejde. Med salg til større kæder kommer du også til selv at stå for, tjekke og kalkulere priserne i vores system og udarbejde tilbud – hertil er der dog mulighed for assistance fra vores salgssupporter og salgschef.

Du er til møder i Norge 2-4 dage om måneden. I april og september varer dine ophold dog cirka 3 uger i forbindelse med kundemøder, hvor du fremviser sæsonens nye legetøjsprodukter for nye og for eksisterende kunder. Dels i vores eget showroom tæt ved Larvik og dels ved kundebesøg.

I takt med din udvikling har du også mulighed for at deltage i rejser i Europa og Hong Kong til kunde- og leverandørmøder.

Træd ind i et dynamisk fællesskab med høj puls

Vi sørger for, at tingene lykkes i fællesskab. Hos os betyder vores medarbejders personlige og faglige udvikling meget. Selvom vi selvfølgelig har hvert vores ansvarsområde, er vi gode til at give hinanden sparring og vejledning. Vi er stadig et mindre firma, så du får rig mulighed for at sætte dit præg på vores forretning.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke fastsat ud fra dine kvalifikationer og din erfaring.

Engageret account manager

Med de rette evner og ambitioner er der gode udviklingsmuligheder.

  • Du er struktureret i din tilgang til arbejdet og gerne af Excel.
  • Du skal helst have erfaring som sælger
  • Du har en god sprogforståelse, og kendskab til de skandinaviske sprog er en fordel, men ikke et krav.
  • Du er flydende på engelsk på skrift og i tale.

Vil du lege med os? Tjek www.b-co.dk & www.tildasab.se.

Vi modtager kun ansøgning og CV sendt via linket ’søg jobbet online’. Vi gennemgår ansøgningerne løbende og opfordrer til, at du sender ansøgningen snarest og senest mandag d. 27. august 2018. Opstart efter aftale.

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Tenna Schmidt Petersen på 88 63 00 13.

Kontaktperson

Tenna Schmidt Petersen
Tenna Schmidt Petersen
Telefon
+45 8863 0013
E-mail
tsc@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser