Jobindex – søger for Sportssys
Kundelogo
 

.NET-webudvikler

Jobindex A/S, Viborg

Fodbold og kode. Er det dig? Så er du måske vores nye webudvikler. For vi søger dig, der vil være med til at vedligeholde og videreudvikle på IT-værktøjer til sportens verden. Vi gør det blandt andet nemt for DBU at holde styr på de tusindvis af fodboldkampe, der spilles landet over hver eneste sæson fra ungdomsrækkerne til old boys/girls og Serie 6 til Superligaen.

Hos Sportssys bliver du en del af et lille udviklingshus på 8 udviklere, der er engagerede og stolte af at skabe og vedligeholde løsninger, der holder Sportsdanmark kørende. Vores kunder tæller nemlig de største idrætsforbund i Danmark, herunder DBU, DHF og DGI.

En selvstændig rolle med både simple og komplekse opgaver

Som vores nye udvikler kommer du til at arbejde med vedligehold og udvikling på vores sportsadministrationssystemer. Vores systemer gør blandt andet, at DBU nemt kan styre planlægningen omkring al officiel fodbold i Danmark. Der er tale om værktøjer og apps til både internt og eksternt brug hos de forskellige idrætsforbund og lokale foreninger. Således vil dine opgaver være at:

  • Vedligeholde eksisterende systemer
  • Videreudvikle på systemerne i tæt samarbejde med kundens IT-afdeling, fx når nye moduler skal bygges på
  • Teste og overlevere det endelige resultat til kunden

Du kan se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du er selvkørende og har direkte kontakt til kunderne. Samtidig har du meget sparring at hente hos både kolleger og kunder, blandt andet når du skal give tidsestimater og være med til at definere den enkelte opgaves indhold. Endelig tilbyder vi pensions-, sundheds- og madordning samt gode muligheder for at udvikle dine evner.

Datamatiker eller lignende

Du skal have en relevant uddannelse, fx som datamatiker, eller have tilsvarende arbejdserfaring. Du må gerne være nyuddannet eller eventuelt have erfaring med objektorienteret design og udvikling i .NET samt SQL og integration til databaser.

Det er et krav, at du er på hjemmebane i .NET og HTML, og generelt skal du have en god forståelse for, hvordan systemer kan være skruet sammen. Derudover er du nysgerrig og interesseret i at lære mere, fx Ajax, JavaScript og MS SQL Server, hvis ikke du allerede kender til dem.

  • Som person besidder du en positiv indstilling, og du vil gerne være en del af et engageret team.
  • Du er selvstændig, kvalitetsbevidst og systematisk i din tilgang til dit arbejde.
  • Derudover skal du have forståelse for, at du også er en del af en forretning, der skal køre rundt, ligesom du tager ansvar for rettidigt og effektivt at styre dine opgaver i mål.
  • Du er velformuleret på dansk.
Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Du kan læse om vores rekrutteringsproces her. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Agnethe Taps på 88 63 00 39.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest mulig, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Ukendt kontaktperson
Ukendt kontaktperson
Telefon
+45 38323351
E-mail
support@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser