HOWE a/s

Teknisk Designer elev søges til succesfuld international designvirksomhed

HOWE a/s, Middelfart

Som led i HOWEs vækststrategi søger vi en Teknisk Designer elev, med stor interesse for at tegne og arbejde i SolidWorks. Det er vigtigt, at du har en naturlig interesse for teknisk tegning og har sans for detaljerne. HOWE leverer i dag mange kundetilpassede løsninger, hvilket stiller store krav til vores tekniske afdeling.

Opgaverne som elev:

  • Rentegning af produktionstegninger ved nye produkter
  • Supportere produktionen med tegninger efter behov
  • 2D/3D produktionstegninger

Dine succeskriterier er, at tegninger har et meget højt detaljeringsniveau, at der er struktur i håndteringen af tegninger, samt sikre hurtig og professionel feedback til produktionen samt kundeservice.

Personen:
HOWE er en værdibaseret organisation, hvor den enkelte medarbejders evne til selvledelse er afgørende for succes. Du er selvstændig, initiativrig, ansvarsbevidst, loyal og ressourcebevidst. Du formår at opbygge tillid, er god til at lytte, og har en god situationsfornemmelse. Du er systematisk, beslutsom og velformuleret og er hurtig til at sætte dig ind i nye problemstillinger. Dit energiniveau er højt og du trives med at have meget at lave.

Faglige kvalifikationer:
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vil være et plus, hvis du har lidt erfaring fra produktion, specielt med tolerancesætninger og sammenføjninger. Du skal have en naturlig interesse for SolidWorks. Teknisk indsigt, kreativitet, samt frihåndstegning vil blive vægtet højt.

Da HOWE er en international virksomhed, er det væsentligt, at du kan formulere dig såvel skriftligt som mundtligt på engelsk.

Ansøgning:
Send din ansøgning til HOWE a/s, att. Project Manager Mads Holm Rabjerg på job@howe.com. Kandidater vil løbende blive kaldt til samtale.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos Jobindex.